Rezultati tekem

DP 2015 / Štafete - Pokljuka

V soboto 28.3.2015 so bile na Javorniški planini organizirane štafete za Pokal Geoplin in državno prvenstvo.

Imeli smo eno štafeto v kategoriji mlajših dečkov v postavi: Nejc Šraj, Meris Dulič, Luka Milavec. Fantje so se odrezali odlično in za las zgrešili stopničke s 4. mestom.

ČESTITKE !!!

Rezultati >>>

Nočni tek - Bloke 28.2.2015

V soboto 28.2.2015 smo pred gasilnim domom organizirali tekmo ob baklah. Tekme se je udeležilo 33 tekačev in tekačic in vsi so se zelo zabavali. Tekma ni bila tekmovalnega značaja, a smo vseeno videli kar nekaj dobrih dvobojev v paralelnih sprintih.

nočna tekma 1nočna tekma 2nočna tekma 3

No border cup - St. Jakob 22.2.2015

V soboto je bila v Avstriji organizirana še zadnja tekma za No border cup. Tja je odšla samo naša fantovska ekipa saj so punce zbolele. Fantje so se dobro odrezali in Nejc Šraj je skoraj osvojil medalijo.

Čestitke fantom !

Sprinti- Bohinj 14.2.2015

V soboto 14.2.2015 so bili v Bohinjski Bistrici organizirani sprinti v prosti tehniki za Pokal Geoplin. Naši tekmovalci so se zelo dobro odrezali in si vsi zaslužijo pohvale. Največ pohval pa si zasluži Nejc Šraj, ki je dosegel 2. mesto.

Čestitke vsem!

REZULTATI >>>>

Bloški teki 2015

V nedeljo 8.2.2015, so tudi z našo pomočjo organizatorji izpeljali 24. Bloške teke.

Udeležili so se jih vsi naši tekmovalci. Nejc Šraj je zmagal na 7 km, Meris Dulić je bil 2. in Luka Milavec 3., Veronika in Polona Bačnik sta dosegli 2. mesti, Sara Zidar je bila 3.

Čestitamo

 

Fotografije Stane Jakopin


Več rezultatov

 

DP 2015 in Pokal Geoplin

V soboto 24.1.2015 je na Rudnem polju potekalo državno prvenstvo za otroške kategorije in tekma za Pokal Geoplin za odrasle kategorije.

Tekmovanje je organiziral naš klub., zato se tudi vsem sodelujočim pri organizaciji zahvaljujemo. Naši tekmovalci so se odrezali pohvalno. Najboljši je bil Jaka Marolt s 7. mestom med starejšimi mladinci.

REZULTATI in DRŽAVNI PRVAKI >>>>

Dodana je fotogalerija avtorja Radota Ponikvarja>>

 

Šprint štafete - Medvode 10.1.2015

V soboto je bila v Medvodah organizirana tekma štafet v prosti tehniki. Imeli smo dve štafeti in sicer eno med starejšimi deklicami in eno med starejšimi dečki. Štafeta s postavo Sara Zidar, Polona Bačnik je dosegla odlično2. mesto, štafeta s postavo Nejc Šraj Meris Dulić pa nehvaležno 4. mesto.

ČESTITAMO !!!

Ostali rezultati >>>

No border cup - Rateče 4.1.2015

V nedeljo 4.1.2015 je bilo v Ratečah organizirano tekmovanje v klasični tehniki s posamičnim štartom, ki je štelo za No border cup (Brezmejni pokal) in pokal Geoplin. iz našega kluba je tekmovalo 5 tekačev: dva v odraslih  in trije v otroških kategorijah. Naša najboljša sta bila Nejc Šraj (5. mesto) in Sara Zidar (8. mesto). Pohvale vredni so bili tudi nastopi drugih tekmovalcev.

Rezultati >>>

DP 2015 - Odrasli 26.12.2014

Na Pokljuki je bilo 26.12.2014 organizirano DP 2015 za odrasle kategorije in tekma za pokal Geoplin za otroške kategorije. Tekma je potekala v klasični tehniki s posamičnim štartom. Iz našega kluba sta dva tekmovalca tekmovala pri odraslih kategorijah, trije pa pri otroških.  Naša najboljša tekmovalca sta spet bila Nejc Šraj s 5. mestom (v kategoriji starejših dečkov) in Sara Zidar z 8. mestom (v kategoriji starejših deklic). Tudi ostali tekmovalci so se dobro odrezali in si zaslužijo pohvale. Zasledovalne tekme v odraslih kategorijah se naša tekmovalca nista udeležila.

Več rezultatov >>>

Pokljuka - 22.3.2014

V soboto 22.3.2014 je na Pokljuki potekalo državno prvenstvo starejših kategorij in tekma za Pokal Geoplin otroških kategorij.

tekma je bila v organizaciji SD Bohhinj in je potekala v klasični tehniki s posamičnim štartom. Naši tekmovalci so bili odlični. Štirje so se uvrstili med najboljših deset, najboljša pa je bila Sara Zidar, ki je dosegla 2. mesto.

Več rezultatov >>>